De lekkerste koffie voor thuis!

Het staat voor de start van de dag, geeft je een boost wanneer je deze nodig hebt en is het voor vele mensen erg lekker, koffie! Koffie is een erg geliefde warme drank onder vele mensen en wordt de dag in vele huishoudens met een kopje koffie gestart. In de koffie zit namelijk cafeïne, een stof dat je wakker houdt en je als het ware een boost zal geven. 

Naast dat koffie natuurlijk een warme drank is dat graag wordt gedronken, staat koffie ook voor saamhorigheid en gezelligheid. Bij de koffie hoort een koekje, zullen de meeste opa’s, oma’s, vaders en moeders zeggen wanneer de koffie wordt ingeschonken. Welke koffie is nu het lekkerst, welke keuze maak jij en hoe kun je nu de verschillende smaken van koffie proeven? Laten we ernaar kijken!

Voor welke soort koffie kies jij?

Je zult al erg snel zeggen dat koffie nu eenmaal koffie is, maar zijn er nog verrassend veel soorten en varianten koffie te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor filterkoffie, koffiepads, cupjes of de welbekende verse bonenkoffie. Bij filterkoffie zijn de koffiebonen al fijn gemalen is is dit vacuüm verpakt. Veel mensen maken hier gebruik van omdat je hier erg gemakkelijk koffie mee maakt, maar is de échte smaak van de koffiebonen voor het grootste gedeelte al verdwenen uit de bonen. De cups bestaan uit een sterk concentraat en hebben de pads al snel hetzelfde probleem als de filterkoffie. Met verse bonen koffie zul je daarentegen wel kennis maken met de rijke smaak van verse koffiebonen. Met een koffiemolen maal je de koffiebonen fijn, zet je de koffie en kun je genieten van de heerlijke smaak.

De lekkerste bonen koffie met een chique koffiemolen

Veel mensen denken bij het zetten van bonen koffie direct aan een luxe apparaat die bij een barista gebruikt wordt en hangen zij hier een fors prijskaartje aan, maar kun je daarentegen al veel voordeliger genieten van verse koffie. Met een koffiemolen kun je op een snelle en gemakkelijke manier de verse bonen malen. Je neemt een juiste hoeveelheid van de verse koffiebonen, stopt deze in de koffiemolen en beschik je over verse gemalen koffiebonen. Het mengsel kun je vervolgens gebruiken in het koffiezetapparaat waar je normaal gesproken voorverpakte koffiepoeder voor zult gebruiken. Ook zijn de gemalen koffiebonen te gebruiken voor de duurdere koffiezetapparaten zoals een barista apparaat, maar is dit absoluut geen vereiste!

Proef de smaak van koffie

Wanneer je nu onder de indruk bent van het gebruik van koffiebonen, het zelf malen van deze bonen en wanneer je dit nu zelf wilt proberen, kun je kiezen voor een koffiebonen proefpakket. Met het proefpakket kun je zelf aan de slag met het malen van de koffie, om vervolgens kennis te maken met de rijke smaken van verse bonen koffie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *