De snackmobiel is jouw wapen

Patatje met

De snackmobiel is voor iedereen beschikbaar. Ieder feestje, of dit nou een bedrijfsfeest, bruiloft of een andere aangelegenheid is, kun je aankleden met de frietkar. Deze frietkar kun je huren, waarna er ter plekke friet en snacks kunnen worden gebakken voor jouw gasten. Door hierbij zelf de pakketten samen te stellen, kun je ervoor zorgen dat er aan alle behoeften kan worden voldaan.

Heerlijke patat

Meerdere voordelen bij het inhuren van een frietkar

De snackmobiel heeft verschillende voordelen, waarvan jij profiteert als je de frietkar inhuurt. De eerste is dat je altijd eten beschikbaar hebt op jouw feest. Zelfs wanneer een cateraar afzegt, kun je ervoor zorgen dat jouw gasten alsnog een aantal hapjes kunnen krijgen. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw feest niet op een ramp uitloopt door een misstap, maar kun je in combinatie met de unieke ervaring ervoor zorgen dat jouw gasten tevreden terugkijken op het feest dat jij georganiseerd hebt. Daarnaast weet jij vooraf al wat een frietkar huren jou gaat kosten. De prijzen zijn namelijk gebaseerd op het aantal personen en de pakketten die jij hiervoor afneemt. Hierdoor heb je altijd overzicht in de kosten en sta je achteraf niet voor verrassingen.

Huur de snackmobiel

In heel Nederland beschikbaar

Een snackmobiel huren kan door heel Nederland. Tot een straal van 20 kilometer rondom Eindhoven worden er geen voorrijkosten gerekend. Daarbuiten kan er een kleine vergoeding gevraagd worden voor de afstand die de kar af moet leggen. Deze kosten worden op voorhand met jou besproken, waardoor je ook hier geen schrikbarende factuur voor krijgt. Zo ben je overal zeker van.