Geniet van de zon met Amstel Bright

Zomer

Tijdens de warme zomerdagen kan Amstel Bright een welkome verfrissing zijn. Deze drank dient koel gedronken te worden en is ideaal voor op de namiddag. Het stilt de dorst en laat je nog meer van het mooie weer genieten! Niet alleen wordt deze nieuwe biersoort aan particulieren aangeboden. Ook zakelijke partijen kunnen ervoor kiezen om deze drank aan hun assortiment toe te voegen. Op deze manier kun je klanten een bredere kaart aan dranken aanbieden. Daarbij is deze biersoort bijzonder scherp geprijsd, wat het voor zakelijke partijen nog interessanter maakt om deze biersoort te overwegen.

Amstel Bright

Amstel Bright is verfrissend en dorstlessend

Aan het eind van een warme dag kan je een behoorlijke dorst hebben. Met Amstel Bright is die dorst al snel gestild! Het drankje kan eventueel gecombineerd worden met een schijfje citroen, om deze nog een tikkeltje frisser te maken. Ook zonder citroen is deze nieuwe biersoort vanzelfsprekend een zeer prettig tussendoortje. Ideaal voor in de namiddag in je tuin of op een terrasje! Naast de mogelijkheid om dit biertje als tussendoortje te nemen op de namiddag, kun je het biertje ook aan je gasten aanbieden bij een barbecue. Heerlijk naast het malse vlees of de groentespiesjes! Wanneer drink jij dit drankje het liefst?

Bier

Bestel deze nieuwe biersoort online

Het is heel eenvoudig om deze biersoort in huis te halen. Je kunt het bier eenvoudig online bestellen, waarna je dit vaak al een volgende werkdag in huis hebt. Wel zo prettig, als er mooi weer verwacht wordt. Naast de mogelijkheid om het bier te laten bezorgen, kun je dit ook ophalen in Hillegom of Alphen aan den Rijn. Zo heb je het bier nog sneller in huis! Voor zakelijke afnemers van deze biersoort worden offertes op maat opgesteld. Wanneer proef jij dit biertje voor het eerst?