Is een koffiebar op locatie iets voor jouw evenement?

Ben je een evenement aan het organiseren en zoek je daarvoor een originele manier om bezoekers van koffie en thee te voorzien? Misschien is een koffiebar op locatie van Shake It dan een leuk idee. Daar beschikken ze over koffiebars van allerlei verschillende formaten en in diverse stijlen, dus er zit altijd iets bij dat past in het sfeertje van jouw event. Zo’n koffiebar op locatie kun je bovendien laten bestickeren met het logo van jouw bedrijf, bijvoorbeeld voor als je hem in wilt zetten als marketingtool.

Een barista inhuren samen met je koffiebar

Natuurlijk kun je bij ditzelfde bedrijf niet alleen een koffiebar op locatie huren, maar ook een barista inhuren die deze (of jouw eigen) bar bedient. Hun barista’s zijn allemaal experts in het maken van de lekkerste koffies, en weten bovendien hoe je mooie kunstwerkjes maakt met het melkschuim. Het is niet voor niets een op zichzelf staand beroep, want als barista kun je ware kunstwerkjes maken in een kop koffie. Een barista inhuren bij jouw koffiebar is dus een slimme zet als je indruk wilt maken op je bezoekers. Dan drinken ze niet alleen de lekkerste koffie, maar ziet deze er ook nog eens super professioneel uit.

Geschikte drankjes op jouw event

Als je event overdag plaatsvindt dan is een barista inhuren natuurlijk een super leuk idee, maar als je juist in de avond iets organiseert dan wil je wellicht wat alcoholisch serveren. In dat geval kun je beter geen koffiebar op locatie huren maar een heuse cocktailbar. Ook deze kunnen ze je bij Shake It namelijk bieden, en ook deze is verkrijgbaar in diverse formaten en designs. Zo’n cocktailbar huur je uiteraard inclusief alle ingrediënten voor de lekkerste cocktails, waarbij je de keuze hebt uit zowel alcoholische als non-alcoholische cocktails. Overigens kun je ze ook gewoon bier, fris of wijn laten serveren, het is maar net wat je geschikt acht voor jouw feest of event.

Verse smoothies of juices op jouw event

Als laatste bieden ze een heuse juicebar aan, waar ze de lekkerste juices of smoothies kunnen bereiden. Het verschil tussen deze twee zit hem in de consistentie en de toevoeging van groente en evt. superfoods. Juices en sappen zijn enkel van fruit gemaakt, terwijl smoothies een veel uitgebreidere ingrediëntenlijst hebben. Zo’n juicebar is perfect voor als je naast die koffiebar op locatie ook een gezondere optie wilt bieden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *