Jura GIGA X8C

Aroma Club koffie

Een tijdje terug ging ik op mijn school een koffiehoek maken voor de leerlingen en leerkrachten. Daarvoor had ik een goede koffiezetapparaat nodig die veel aankan, dus ik ging op internet op zoek naar een goede koffiezetapparaat. Daar kwam ik de Jura GIGA X8C tegen.

jura-giga-x7c-1

Zeer eenvoudige koffiezetapparaat

Eenmaal toen ik op internet aan het zoeken was kwam ik de Jura GIGA X8C tegen. Deze koffiezetapparaat is eigenlijk een alles in een koffiezetapparaat. Je kan er allemaal verschillende soorten koffievariaties uit halen en dat is natuurlijk erg fijn als je dat op school verkoopt. Er kunnen ook verse koffiebonen in waardoor de koffie nog lekkerder wordt dan normaal. Toen ik al mijn gegevens had ingevuld op de webshop en een aanvraag voor de offerte had gedaan werd er redelijk snel contact met mij opgenomen. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en beantwoorden al jouw vragen zorgvuldig. Het installeren was ook eenvoudig met een handige gebruiksaanwijzing kon eigenlijk niks verkeerd gaan. Na het bestellen van de Jura GIGA X8C was de koffiehoek compleet, de leerlingen en leerkrachten waren er ook blij mee. Het was een goede investering. 

Mijn ervaring

Als u een goede koffiezetapparaat zoekt raad ik het u aan om een koffiezetapparaat te halen bij Aromaclub. Niet alleen voor op scholen, je kan ook een kleinere nemen voor bij jou thuis of op kantoor. Wat ook erg fijn is dat je altijd op de hoogte wordt gehouden als er nieuwe producten zijn op hun webshop.