Meerdere soorten catering

Wat is er nou lekkerder om tijdens de lunch heerlijk vers belegde broodjes te eten.  Hoe lekker is het als je dit kan verzorgen voor op een vergadering of bedrijfsevenement. Zo kan iedereen genieten van overheerlijk versgemaakte broodjes. Heerlijk even energie opdoen, zodat je weer de rest van de dag de overige werkzaamheden kan uitvoeren. Van Regteren is een zaak die dat voor jou tot in de puntjes kan verzorgen.

De lunchcatering van Van regteren is top geregeld. Deze belegde broodjes zijn een streling voor de tong en een lust voor het oog. De broodjes zijn dus niet alleen lekker, maar zien er ook waanzinnig goed uit. Er zijn diverse broodjes voor elk soort budget. De broodjes worden alleen bereid met de allerbeste ingrediënten en daarbij wordt er een groot assortiment aangeboden. De keuze is uit: sandwiches, Turkse pides, zachte bolletjes, knapperige broodjes, en salades tot zelfs warme maaltijden en snacks.

De koude broodjes zijn op basis van Italiaanse bollen, waldkorn broodjes of pistolets en zijn ruim belegd met diverse salades of smakelijke zuivel- en vleeswaren. Met warme broodjes en specialiteiten gaan we net een stapje hoger, namelijk: heerlijke sandwiches, Italiaanse bollen en wraps voorzien van garnituur, luxe vleeswaren, zuivel en meerdere soorten vis.

Daarbij doet Van Regteren ook de catering thuis. Voor als u bijvoorbeeld geen zin heeft om te koken of omdat u zich niet lekker voelt. Sommige mensen kiezen ook één dag in de week uit dat ze sowieso niet koken en zichzelf lekker verwennen met heerlijke broodjes of bestelmaaltijden. Van Regteren is in staat u ten alle tijden te voorzien van overheerlijke gezonde maaltijden aan huis. Wij zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. Met een wekelijks wisselend menu en seizoensgerelateerde producten. Bent u geïnteresseerd in onze (lunch) catering? Kijk dan snel op de website van Van Regteren voor meer informatie.